کتاب «محبت در اسلام»

در بخش‌هایی از این کتاب آمده است: «به طور کلی، نوعی از محبت در وجود هر فردی وجود دارد اما میزان محبت و علاقه افراد به امور گوناگون با توجه به مراتب شناخت و معرفت افراد، متفاوت است. انسان‌ها دارای درجات گوناگونی از محبت می‌باشند. از این رو، هر چه معرفت و شناخت ما به اشیا و اشخاص بیشتر و گسترده‌تر باشد، در نتیجه محبت و علاقه ما نیز به همان نسبت از رشد مطلوب‌تر و رضایت بخش‌تری برخوردار خواهد شد.»
اشتراک گذاری
15 مهر 1400
1235 بازدید
کد مطلب : 4638

آن چه پیش رو دارید مجموعه مباحثی است که در مسجد جامع هامبورگ آلمان در سال ۲۰۱۱ ارائه گردیده است. این مباحث طی ۲۳ جلسه در خطبه های اول نماز جمعه توسط آیت‌الله رضا رمضانی گیلانی ارائه گردیده است.

بدین صورت که پیشتر، تحقیق و تدوین و تنقیح متن و نیز ترجمه به سه زبان آلمانی، عربی و ترکی استانبولی صورت گرفته و در روز جمعه به نمازگزاران تقدیم شده است علت انتخاب موضوع محبت به زبان حجت الاسلام رمضانی حکایت و اتفاقی جالب و تامل برانگیز دارد. سال ۲۰۰۸ در دانشگاه لوبنیانا، کنفرانس گفتگوی بین اسلام و مسیحیت تشکیل شد در آنجا کشیشی کاتولیک در بخشی از سخنرانی اش به موضوع محبت پرداخت و قاطعانه و با لحنی خاص تاکید کرد که علی رغم آموزه های مسیحیت، دین اسلام بویی از محبت نبرده است. لذا نگارنده با توجه به اهمیتی که این موضوع محبت در غرب و اروپا به دنبال داشته و دارد، تلاش شده است مباحث به شکل علمی، منطقی و منسجم مطرح گردد.

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.