خانواده‌های شهدا، مایه آرامش و اعتماد مردم هستند

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) با اشاره به اینکه تشییع شهدا در شهرهای مختلف کشور نشان دهنده عنایت آنها به مردم است، گفت: حضور خانواده‌های شهدا در محلات مایه آرامش و اعتماد مردم هستند.
اشتراک گذاری
26 آذر 1402
332 بازدید
کد مطلب : 6877

آیت‌الله «رضا رمضانی» روز یکشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۲ در دیدار با خانواده شهید «علی جمشیدی» در خالکیاسر لنگرود با اشاره به اینکه خدمت برای معرفی و خدمت به خانواده شهدا به عنوان باقیات صالحات محسوب می‌شود، اظهار کرد: حضور خانواده‌های شهدا در محلات مایه آرامش و اعتماد مردم هستند.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه برخی عمل صالح انجام می‌دهند اما از آن به خوبی نگهداری نمی‌کنند، افزود: شهدا مسیر را برای رسیدن به افق هموار کردند.

وی تاکید کرد: شهدای ما در قبولی امتحان بزرگ از مکتب فاطمی (س) به خوبی درس آموختند.

آیت‌الله رمضانی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که یادوا‌ره‌های شهدا می‌بایست تکثر یابد، خاطرنشان کرد: یادواره‌های شهدا همان جمع‌های معنوی است که باید بیشتر برگزار شود.

وی اضافه کرد: تشییع شهدا در شهرهای مختلف کشور نشان می‌دهد که ایشان همواره نسبت به مردم عنایت دارند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) در پایان اظهار کرد: شهدای ما در قبولی امتحان بزرگ از مکتب فاطمی(س) درس آموختند.

پایان پیام/

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.