آیت‌الله رمضانی: اخلاق انتخاباتی باید الگو شود‌

نامزد مردم گیلان در ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه همه پنج کاندیدای انتخابات مجلس خبرگان رهبری گیلان با هم رفیق هستیم، گفت: تخریب رقیب به خصوص در انتخابات مجلس ناخوشایند است و باید اخلاق انتخاباتی الگو شود.
اشتراک گذاری
05 اسفند 1402
315 بازدید
کد مطلب : 7148

آیت‌الله «رضا رمضانی» روز جمعه (۴ اسفند) در جمع مردم بندرانزلی در مسجد موسی‌بن جعفر(ع) این شهر، اظهار کرد: ظهور حضرت مهدی(عج) وعده الهی است و زمین در نهایت به دست صالحان اداره خواهد شد.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه با ظهور حضرت، دنبال یک دولت کریمه هستیم، تصریح کرد: جامعه پس از ظهور، سرشار از معنویت و عدل می‌شود‌.

وی با تاکید بر اینکه برای پیاده‌سازی عدالت در جامعه باید مقاومت و ایستادگی کرد، گفت: ما برای تحقق عدالت باید هزینه بپردازیم. همه انبیا الهی برای تحقق عدالت در عرصه اجتماعی آمدند.

آیت‌الله رمضانی به آیات مربوط به عدالت اشاره و تاکید کرد: دولت مهدوی، دولت تحقق عدالت است و هزینه کار بزرگ، بزرگ است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه دنیایی که با آن مواجه هستیم، دنیای محدودکردن دین است، خاطرنشان کرد: در غرب به دنبال تعطیلی شریعت هستند.

وی افزود: منتظران حضرت مهدی(عج) باید در راه حضرت قدم برداشته، امام را بشناسند و یاور حضرت باشند.

آیت‌الله رمضانی تاکید کرد: انقلاب اسلامی یک بخشی از این انتظار را محقق کرده است.

نامزد مردم گیلان در ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: شاهان ایران به مرور سرزمین ایران را تکه تکه و جدا کردند ولی با رشادت‌های رزمندگان و شهدای ما در هشت سال جنگ تحمیلی، حتی یک وجب از خاک ایران جدا نشد.

وی با بیان اینکه دشمنان امروز دنبال تجزیه ایران هستند، گفت: ایران خط قرمزی بر قومیت‌گرایی کشید. ایران مقتدر با همه قومیت‌ها در کنار هم، محقق می‌شود‌.

آیت‌الله رمضانی با اشاره به رتبه شانزدهم علمی ایران در جهان، اظهار کرد: ایران در صنعت ربات نیز جایگاه پنجم جهان را دارا هستیم.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: ما در حوزه اقتصادی، حوزه بیکاری و … مشکل داریم، گاهی برخی از این مشکلات از بی‌تدبیری است.

وی با اشاره به ضرورت هماهنگی و همکاری نمایندگان گیلان، گفت: اگر ۱۳ نماینده استان با هم جمع شوند، بسیاری از مشکلات زیرساختی گیلان حل می‌شود‌.

آیت‌الله رمضانی با اشاره به اینکه همه پنج کاندیدای انتخابات مجلس خبرگان رهبری گیلان با هم رفیق هستیم، گفت: تخریب رقیب به خصوص در انتخابات مجلس ناخوشایند است و باید اخلاق انتخاباتی الگو شود.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، تاکید کرد: امروز اسلام به یک قدرت تبدیل شده است. اسلامی که به دنبال انزوایش بودند حالا یک قدرت شد.

وی با اشاره به اینکه ایران به دنبال مبارزه با بردگی است، تصریح کرد: امروزه در بردگی مدرن، کشورها را برده خود می‌کنند.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه ایران اسلامی برای آزادی خون‌های زیادی داده است، گفت: ما به لحاظ سیاسی مستقل هستیم و برای اسلامیت و جمهوریت خون داده‌ایم.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به اینکه امروزه این انقلاب به نسل امروز و جوانان ما سپرده شده است، گفت: یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب، استقلال جمهوری اسلامی است.

پایان پیام/

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.