بهترین عمل در ماه رمضان، معرفت و شناخت نسبت به خود است

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، بهترین عمل در ماه رمضان را معرفت و شناخت نسبت به خود دانست و گفت: شب‌های قدر، شب‌های علم، معرفت، وصل و ولایت‌پذیری است.

اشتراک گذاری
04 خرداد 1398
1226 بازدید
کد مطلب : 1143

حضرت آیت‌الله رضا رمضانی گیلان در مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در حرم حضرت فاطمه اخری(س)، خواهر امام رشت با اشاره به اینکه در ماه رمضان، نفس کشیدن و خوابیدن هم عبادت است، اظهار داشت: درب‌های بهشت در ماه رمضان باز و درب‌های جهنم بسته می‌شود.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، بهترین عمل در ماه رمضان را، معرفت و شناخت خود دانست و تاکید نمود: شب‌های ماه رمضان برای پیداکردن خود انسان است.

ایشان با اشاره به اینکه خطای برخی افراد دیدن‌دار را نباید به پای اصل دین قرار دهیم، افزودند: دین در ذات خود زیبایی، جلال و بزرگی دارد و تجلی خداوند است.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه همه رفتار و گفتار انسان در پیرامون ما تاثیر می‌گذارد، گفت: علم ثابت کرده است که کلمات زیبا و ناپسند، هر یک بر آب تاثیر می‌گذارد.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، به تاکید آیت‌الله قاضی در مورد نماز اول وقت اشاره و خاطرنشان نمود: آیت‌الله قاضی فرمودند که نماز اول وقت حتی اگر بدون حضور قلب باشد، انسان را به مقامات عالی می‌رساند.

ایشان با بیان اینکه مسلمان، باید حریم داشته باشد و در این حریم هم نباید هر کسی را راه دهد، اذعان داشت: شب‌های قدر، شب‌های علم، معرفت، وصل و ولایت‌پذیری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *